Beyonce, de nerecunoscut. S-a îngrășat enorm în ultimul trimestru de sarcină

Este gravidă cu gemeni, s-a îngrășat vizibil și încă mai poartă rochii scurte și mulate, cu decolteu adânc. Beyonce este în ultimul trimestru de sarcină, iar kilogramele în plus par, în ultima vreme, să-i dea bătăi de cap.

Aseară, pe când ieșea dintr-un restaurant din L.A, diva de 35 de ani a fost surprinsă urcându-se în mașina personală, cu agentul său de securitate care încerca să o protejeze de aparatele de fotografiat, dar și de paparazzi care dădeau năvală peste ei.

Este cea mai recentă apariție a divei din ultimele două luni și, deși și-a ținut fanii la curent cu evoluția sarcinii, pe contul său de Instagram , se pare că tocmai acum vedem cât de mult a luat în greutate. Cert este că lookul nu o avantajează deloc, iar codițele împletite i-au făcut fața să pară mai mare decât este în realitate. În ultima fotografie distribuită pe rețelele sociale nu pare chiar atât de plinuță, deși burta de gravidă în 7 luni și jumătate o dă de gol.

Beyonce a îmbrăcat o rochie mulată, roșu închis în timp ce participa la o cină de ziua de naștere a lui Lenny Santiago. Mai multe fotografii cu Beyonce însărcinată AICI!

A apărut într-un clip pe Instagram Stories.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA