Beyoncé și Blue Ivy, uimitoare în cel mai recent filmuleț de pe Instagram

Citeste tot despre:

, ,

Sarcina lui Beyoncé trebuie să fie una dintre cele mai interesante lucruri care i s-au întâmplat în 2017. După ce a anunțat pe 1 februarie că este însărcinată cu gemeni, fanii au putut vedea constant entuziasmul divei care a ținut un jurnal foto cu evoluția burticii sale. Și iată că Bey s-a întors pe contul său de Instagram, cu fotografii și un filmuleț alături de fiica sa, Blue Ivy.

Însărcinată cu gemeni, Beyonce a participat în weekend la un spectacol la Școala de dans Alvin Ailey, în Los Angeles și a luat cu asalt Instagramul pentru a-i ține pe prietenii săi la curent cu ultima sa apariție. Cântăreața a pozat plină de farmec, într-o rochie maxi crem și pantofi cu toc aurii, cu baretă în formă de T, adăugând peste un trench de un roz murdar.

Ne place această rochie care, deși simplă prin croi și culoare, a avut totuși un detaliu interesant, o bandă albă pe lateral, probabil pentru a purta ținuta în două feluri – lungă ca Beyonce, sau strânsă în părți. Exact genul de multi-funcționalitate care ne place în garderoba unei femei.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Diva și fiica sa în vârstă de 5 ani, Blue Ivy, s-au jucat cu filtrele de Snapchat, folosind fețe amuzante. Acest lucru dovedește cât de drăguțe sunt cele două și cum se distrează împreună.

Foto: Beyonce InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA