Bieber lovește din nou! A uitat de Selena Gomez și s-a întors la altă fostă sexy

Citeste tot despre:

, ,

Când nu-ți reușește cu o fostă încerci cu alta, nu-i așa? Dacă ești Justin Bieber cam așa este, pentru să starul a obosit, se pare, să mai cunoască fete noi.

Știm că a n-șpea încercare a starului de a relua relația amoroasă cu Selena Gomez a sfârșit, din nou, nasol. E păcat, că ne plăceau puștii, în această formulă.

O ruptură care se pare că l-a zdruncinat serios pe starul de 24 de ani, care apare din ce în ce mai dezmembrat în ținută și atitudine, în utimul timp. Prilej cât se poate de bun pentru ca o altă fostă celebră de-a lui, modelul Hailey Baldwin, în vârstă de 21 de ani, să reintre și ea în scenă.

Justin Bieber și Hailey Baldwin în Miami

După cum știm, cei doi au format o pereche pentru o scurtă perioadă, în 2015, în vremurile agitate ale cântărețului.

Ei bine, cei doi au fost fotografiați, zilele trecute, petrecând timp împreună în Miami, acolo unde Justin a închiriat o casă de vacanță. După cum vedem în aceste cadre cu ei doi pe terasă, Hailey Baldwin și Justin par destul de apropiați unul de altul, semn că poate fi vorba de o reîncercare de relație amoroasă.

Sperăm ca Hailey să-l aducă pe Justin pe drumul cel bun, căci ultimele fotografii cu starul, în care acesta arată foarte dezorganizat în look, arată că nu prea îi mai pasă.

Justin și alegerile lui vestimentare

Foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA