Bikini Body! Thalia, yoga la malul mării

Citeste tot despre:

, ,

Puțini sunt cei care știu că Thalia practică yoga de foarte mulți ani și că acesta este secretul siluetei sale fără cusur. Bine și o operație prin care și-a înlăturat două coaste, însă aceasta este o altă discuție. Cert este că artista susține că yoga și atenția asupra stărilor de bine o ajută să arate și să se simtă perfect.

thalia
Thalia s-a fotografiat în timp ce se afla la plajă

Chiar acum o zi, Thalia a postat pe contul de Instagram un video inedit, surprins în timp ce se afla la plajă.

thalia-plaja
A făcut yoga chiar pe plajă

În video-ul respectiv, artista apare făcând yoga, sport pe care îl practică mulți ani, și care o ajută să se mențină în formă, mai ales că la începutul carierei sale artistice s-a luptat cu greutate. „Posturile yoga sunt favoritele mele. Cele dificile mă provoacă deoarece am nevoie să mă focalizez, să-mi mențin echilibrul… Uneori mi-e greu să fac anumite posturi și unele chiar nu-mi plac, dar trebuie să le fac deoarece îmi armonizează trupul. Yoga este un întreg complex de exerciții care mă echilibrează. Nu practic yoga doar pentru că e la modă sau pentru că e nevoie să am o condiție fizică bună. Practic yoga deoarece mă face să mă simt bine. Și asta e important pentru mine.”, declara în urmă cu ceva ani artista.

thalia-plaja-yoga
A executat mai multe poziții de yoga

Revenind la video-ul respectiv, trebuie să recunoaștem că fanii artistei au fost foarte entuziasmați că au avut ocazia să vadă în imagini câteva ore din viața privată a actriței. Au răsplătit-o cu sute de mii de like-uri și cu numeroase mesaje de felicitare pentru stilul de viață sănătos.INAPOI LA PRIMA PAGINA