Bogdan Vlădău nu mai este burlac. Cât este de frumoasă femeia care l-a convins să-și pună pirostriile!

Citeste tot despre:

, ,

Bogdan Vlădău a renunțat ieri la viața de burlac. Pentru a intra și el în rândul bărbaților la casa lor, vedeta și-a luat inima în dinți și a dus-o pe iubita sa, modelul Gina Chirilă, la Starea Civilă. Alături i-a fost și bunul său prieten, Victor Slav, care a surprins momentul în care cei doi îndrăgostiți, alături de martori, se aflau în fața ofițerului de stare civilă.

A fost un eveniment discret, la care au participat doar apropiații cuplului, iar cei doi proapeți soți au fost uimitori. Emoționați și, în același timp, nerăbdători, Gina și Bogdan au venit la Starea Civilă, în ținute sclipitoare, pregătiți să spună răspicat „DA”. Cei doi formează un cuplu de aproape 4 ani și s-au hotărât în sfârșit să-și oficieze relația.

Vlădău, un bărbat râvnit de multe tinere domnișoare, le-a lăsat cu buza umflată după ce a semnat, ieri, actele de căsătorie cu frumoasa Gina, iar prietenii Victor Slav și Aureliu Surulescu au surprins importantul moment: „Există miracole!! Azi Vlădău a zis DA!”, a scris Slav pe Facebook în dreptul unei fotografii. Mai târziu, Vlădău a confirmat și el faptul că, începând de pe 8 august, este un bărbat căsătorit:  „Am făcut-o!”

Cât despre ținutele mirilor, au atras atenția tuturor. În timp ce el a purtat un costum gri deschis foarte elegant și ochelari de soare, ea a fost de-a dreptul superbă. Gina a optat pentru o rochie albă  foarte sexy, dintr-o dantelă semitransparentă și cu o voaletă pe cap, look completat de un machiaj impecabil și un coc stilizat. Imediat după ce a distribuit fotografiile de la cununie pe Facebook, proaspăta doamnă Vlădău a fost felicitată de fani.

Foto: Facebook, InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA