Bolile secrete ale starurilor

Sunt celebri şi strălucitori, însă în spatele reflectoarelor se ascund drame! Cel mai cunoscut caz de vedetă grav bolnavă este cel al Selenei Gomez, care a fost la un pas de moarte la vârsta de numai 25 de ani.

Selena Gomez

Cântăreaţa şi actriţa Selena Gomez, astăzi în vârstă de 26 de ani, era cât pe ce să fie ucisă, anul trecut, de o boală extrem de gravă, lupus eritematos sistemic (LES). Ea a fost diagnosticată cu această boală autoimună în 2015. Din cauza teribilei maladii, vedeta a suferit cumplit de depresie.

De asemenea, a fost la un pas să facă un blocaj renal şi să-şi piardă viaţa. Unica ei salvare a fost un transplant de rinichi. A avut noroc pentru că cea mai bună prietenă a ei, Francia Raisa, s-a oferit să-i ofere un rinichi.

Halle Berry

Halle Berry

 Frumoasa actriţă Halle Berry (52 de ani) suferă de diabet tip 2 de la vârsta de 19 ani. La 22 de ani, a fost în comă din cauza bolii şi, în anul 2010, când a adus-o pe lume pe micuţa Nahla, fructul legăturii cu fotomodelul Gabriel Aubry, a fost de multe ori internată în spital.

Citește aici continuarea!INAPOI LA PRIMA PAGINA