Bona a scăpat copilul din brațe. Ce actriță trăiește acest coșmar?

Anul trecut, simpatica actriță a devenit mamă a doua oară. Și cum îndatoririle de zi cu zi au început s-o obosească, starul a decis să angajeze o bonă pentru a-i da o mână de ajutor.

eva-amurri
În urmă cu câteva luni, Eva a devenit mamă a doua oară

Din păcate, bona, într-un moment de neatenție, a scăpat bebelușul din brațe, iar acesta din urmă s-a ales cu craniul spart. Este povestea Evei Amurri și a fiului său, nepotul actriței Susan Sarandon.

fiu-eva-amurri
Major a fost scăpat din brațe de către bonă

Eva a povestit despre toate acestea pe blogul ei, menționând că acestea au fost cele mai traumatizante clipe prin care a trecut până acum. ”La câteva zile după Ziua Recunoștinței, bona noastră a adormit în timp ce-l ținea pe Major în brațe și l-a scăpat, lovindu-l cu capul de o podea dură. Eu și Kylie dormeam la acea oră, însă ne-a trezit zgomotul pe care l-a făcut căpușorul lui când s-a lovit de podea, apoi scâncetele lui îngrozite. A suferit o fractură de craniu și i-a fost provată o hemoragie craniană. Să spunem că au fost cele mai îngrozitoare și traumatizante două zile din viața mea”, a scris Eva pe blogul ei, ”Happily Eva After”.

major
Major se recuperează bine

Din fericire, starea de sănătate a bebelușului în vârstă de câteva luni s-a stabilizat, acum Major fiind un băiețel sănătos. ”Major e bine. Se vindecă bine, zâmbește, crește pe zi ce trece și ne arată că evoluează frumos.”, a precizat Eva.

eva-amurri-familie
Deși totul e bine acum, Eva spune că a rămas cu o teamă mare după evenimentul nefericit

Totuși, actrița recunoaște că evenimentul o afectează și acum și este în continuare speriată de tot ce s-a întâmplat: „Și deși am acceptat în sfârșit că accidentul acesta ciudat nu putea fi evitat de mine, mă afectează și mi-a schimbat fiecare aspect din viața mea”.

foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA