Brad Pitt este doar o umbră a celui mai dorit actor de la Hollywood. Cum arată acum?

De când el și Angelina Jolie s-au despărțit, Brad Pitt se pare că suferă enorm, iar acest lucru îi afectează serios imaginea. Dacă la început de an vedeam un Pitt ușor deprimat, cu o figură tristă, iar vecinii și apropiații acestuia mărturiseau că actorul s-a închis foarte mult în sine și suferă după fosta nevastă, dar și din cauză că nu mai poate fi alături tot timpul de cei șase copii ai săi cu Angi, acum se pare că zvonurile chiar sunt adevărate, căci Brad a fost surprins la fel de deprimat și cu câteva kilograme în minus.

Brad a fost surprins ușor deprimat la început de an.

Rămas singur, în timp ce fosta soție călătorește mai mereu cu copiii familiei, Brad a apărut miercuri în Los Angeles, cu o nouă tunsoare, cu părul și barba ușor încărunțite, îmbrăcat într-o jachetă neagră, un tricou alb, jeans și ochelari de soare care îi acoperea fața.

Acum Pitt este de nerecunoscut. (Captură Dailymail.co.uk)

Conform apropiaților, de la un timp actorul de 53 de ani s-a cam închis într-un studio de artă din orașul luminilor și suferă în secret după Jolie. Dacă până acum actrița a stat în umbră după divorțul scandalos, iar Brad a surprins pe toată lumea cu apariția sa la ediția de anul acesta a Globurilor de Aur, rolurile s-au cam schimbat. Angi este foarte mediatizată în ultima vreme și are o mulțime de proiecte, călătorește mult, în timp ce Pitt, abia că mai este surprins chiar și de paparazzi, să nu mai vorbim de aparițiile publice rare. Cert este că ceva se întâmplă cu el, căci arată mai îmbătrânit și mai abătut pe zi ce trece. Mai mult,  cu acest nou look putem spune că începe să semene cu fostul soț al Angelinei, Billy Bob. Nu știm dacă această schimbare de hairstyle și pierderea în greutate sunt pe fondul unei depresii, sau dacă Pitt a fost nevoit să se reinventeze pentru un nou rol.

Foto: Arhiva OK!, Captură Dailymail.co.ukINAPOI LA PRIMA PAGINA