Brad Pitt face pasul următor în relația cu Neri Oxman

Citeste tot despre:

,

Zilele trecute aflam că celebrul actor și-a refăcut viața amoroasă în brațele lui Neri Oxman, arhitectă și profesoară la prestigiosul institut american MIT. Acum, se zvonește că relația celor doi e la un stadiu mult mai avansat decât au lăsat să se înțeleagă și că e foarte posibil ca-n curând să-și recunoască relația în public.

Sunt împreună de nouă luni

Umblă vorba pe la Hollywood că relația dintre Brad Pitt (54) și frumoasa arhitectă n-ar fi doar la stadiul de flirt. Chipurile, cei doi sunt împreună de nouă luni, iar relația este pe un făgaș cât se poate de serios. Dovada e faptul că Brad are deja cheia de la casa lui Neri (42), din Cambridge, Massachusetts, acolo unde actorul este un ”oaspete” obișnuit.

”Brad a fost văzut intrând în clădirea de apartamente, unde are Neri casa, de mai multe ori noaptea și plecând la primele ore ale dimineții, după ce ea se duce spre orele pe care le susține”, spune o sursă pentru UsWeekly.

Neri Oxman, femeia care l-a făcut s-o uite pe Angelina Jolie

Ba mai mult, respectiva sursă a oferit și câteva detalii prețioase din cuplul Brad-Neri. ”Neri nu gătește. Ei au comandat mâncare până acum, iar Brad gătește destul de des. Brad și Neri au călătorit în afara țării deja – chiar și-n Cape Town, unde ea a susținut o prezentare. Sunt un cuplu obișnuit.”, mai adaugă respectiva sursă.

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA