Brad Pitt, încă o apariție publică demnă de invidiat după despărțirea de Angelina Jolie

După câteva luni agitate, Brad Pitt a fost gata de acțiune și a afișat un zâmbet imens sâmbătă seara la al patrulea eveniment anual de caritate ROCK4EB! care s-a desfășurat într-o reședință din Malibu. Actorul a avut un rol deosebit, de a-i prezenta pe Sting și pe bunul său prieten, Chris Cornell, înainte de a urca pe scenă și de a cânta. 

Brad pitt

Brad Pitt, care în prezent trece printr-un divorț complicat de soția sa, celebra actriță Angelina Jolie, după doar doi ani de căsătorie și 12 ani împreună, a părut destul de vesel și relaxat la evenimentul de caritate și s-a integrat bine printre oaspeți.

Acesta este încă un eveniment la care actorul înfățișează o imagine de invidiat, după 4 luni de când Angelina a intentat divorțul. Weekendul trecut, el a aparut ca o surpriză pe scena Globurilor de Aur 2017 și a fost printre cele mai apreciate vedete de la ceremonie. Se pare că lui Brad  Pitt îi priește despărțirea, arătând din ce în ce mai bine: a scăpat de câteva kilograme, a început să facă sport și să mănânce mai sănătos.

Sâmbătă seara, actorul de 53 de ani a adoptat un look smart casual all black care a uimit pe toată lumea, dar care i s-a potrivit de minune. El a purtat un cardigan negru până la genunchi, un tricou negru și o eșarfă închisă la culoare, iar pantalonii și pantofii negri au completat și ei ținuta stilată, alături de noua tunsoare. 

Nici Sting, 65 de ani, nu a fost mai prejos, el a purtat un tricou negru cu un imprimeu alb și un cardigan bleumarin, blugi skinny negri care i-au subliniat picioarele tonifiate și pantofi negri. Spre deosebire de el, Cornell, care a interpretat melodia „You Know My Name”, cea îngreistrată pentru filmul James Bond din 2006 „Casino Royale”, și-a lăsat părul ondulat să pice peste ochelarii de soare cu rame portocalii. Solistul a purtat un pulover negru peste un tricou gri deschis, asortat la o pereche de pantaloni gri. Cei trei, Brad, Sting și Cornell au imortalizat momentul cu o fotografie împrepună în reședința care a găzduit evenimentul.

Foto: Getty, InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA