Cearta lui Brad Pitt cu Maddox, motivul pentru care Angie a cerut divorțul?

Picătura care a umplut paharul și a determinat-o pe Angelina Jolie să ceară divorțul a fost faptul că Brad Pitt i-a abuzat verbal și fizic pe copiii celor doi actori. Drept urmare a acestor acuzații care i-au fost aduse, starul hollywoodian este investigat d autoritățile din LA. Dar este el vinovat sau nu?

Brad Pitt and Angelina Jolie go for a walk with their six children Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox, and Vivienne in their neighborhood in New Orleans, LA, USA on March 20, 2011. Photo by Mehdi Taamallah/ABACAUSA.com | 268022_013 New Orleans Nouvelle Orleans

Se pare că pe data de 14 septembrie, întreaga familie Jolie-Pitt s-a îmbarcat în avion, iar la bordul aeronavei a avut loc un incident care i-a dat mult de gândit Angelinei. De fapt a fost picătura care a implut paharul în ceea ce privește despărțirea de soțul ei. Brad, puțin amețit de la băutură sau cine știe de la ce alte substanțe, a făcut un scenă în toată regula. Nerăbdător, el a țipat la copii și i-a îmbrâncit să urce mai repede în avion. Cel puțin asta susține o sursă pentru Page Six, care ține să precizeze că Pitt „a fost abuziv atât verbal, cât și fizic cu copiii”. Conform acestui martor care dorește să rămână anonim, actorul s-a comportat la fel de agresiv și după aterizare.

O altă sursă, citată de Daily Mail.co.uk, susține că nu a fost vorba de violență fizică asupra copiilor, ci doar de o ceartă cu fiul lui cel mare, Maddox, de 15 ani, pe care oricum actorul nu l-ar fi atins. Mai mult, aceeași sursă susține că acuzațiile de abuz fizic și verbal au fost exagerate.

Întregul incident a fost raportat la Centrul de Asistență Socială din Los Angeles, care și-a trimis câțiva specialiști să stea de vorbă cu cei doi părinți. Autoritățile americane plănuiesc să-i intervieveze și pe copii cu privire la ce s-a întâmplat atunci.

Brad Pitt, Angelina Jolie, Maddox and Zahara have a boat trip off shore Mumbai, (Bombay) India during a break of the filming of 'Mighty Heart' on November 18, 2006. Photo by ABACAPRESS.COM | 110270_22 Mumbai Inde India

TMZ susține că poliția din Los Angeles s-a implicat, de asemenea, în acest caz, de presupus abuz asupra celor șase copii Jolie-Pitt. Într-adevăr, aseară, o mașină a poliției a fost văzută sosind la casa lui Brad Pitt din Hollywood Hills, acolo unde actorul locuiește singur, Angelina și copiii ei mutându-se într-o casă închiriată din Malibu.

Un apropiat de-ai actorului a declarat pentru presa americană că Brad ia foarte în serios acuzațiile care i-au fost aduse și că Pitt “nu și-a abuzat copiii sub nicio formă”, adăugând că ”este foarte nefericit faptul că persoane care sunt implicate în viața lui Brad continuă să-i schițeze un portret care să-l dezavantajeze total”.

Mai mult de-atât, se pare că Brad ar fi recunoscut că a țipat la copii, dar neagă vehement faptul că ar fi ridicat mâna la ei.

Angelina Jolie a cerut întreaga custodie a copiilor, iat Brad Pitt se pregătește să ducă lupta vieții sale în sala de tribunal pentru a câștiga dreptul de a-i vizita pe Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox și Vivienne.INAPOI LA PRIMA PAGINA