Brad Pitt parcă întinerește pe zi ce trece. Iată cum a fost surprins la un eveniment!

Brad Pitt se află pe drumul cel bun în viață, iar asta o demonstrează noua sa înfățișare. După un an și jumătate de la șocul vieții lui – despărțirea de Angelina Jolie și, implicit, îndepărtarea de cei șase copii ai cuplului, probleme cauzate de dependența de alcool a actorului, Brad s-a reabilitat.

Brad Pitt, mai fericit ca niciodată.

A urmat un program prin care să renunțe complet la alcool, a trecut prin momente de depresie, ba chiar la începutul anului apărea într-o formă fizică de nerecunoscut – foarte slab și îmbrăcat cu haine neadecvate pentru noua siluetă. Iată că în weekend, Brad a surprins cu apariția sa la Gala LACMA din Los Angeles. Se pare că actorul în vârstă de 53 de ani  este pe drumul cel bun și arată mai bine ca niciodată. Brad parcă a întinerit, căci cele mai recente fotografii cu el sunt de-a dreptul superbe. Are o freză nouă, o dispoziție extraordinară și, îmbrăcat într-un costum negru de la Gucci, s-a distrat sâmbătă seara la o gală în cinstea artistului Mark Bradford și a regizorului George Lucas.

Brad arată din ce în ce mai tânăr.

Chiar dacă la un astfel de eveniment se cosumă băuturi alcoolice, Pitt a socializat fără a se atinge de paharele cu licori bahice. Să se datoreze această schimbare sosiei mai tinere a Angelinei Jolie, cu care, chipurile, actorul are o relație? Amintim că la sfârșitul lunii octombrie s-a zvonit că Brad se întâlnește cu o tânără actriță, Ella Purnell, 21, pe care am văzut-o în rolul adolescentei din ”Maleficent”, versiunea mai tânără a personajului jucat de Angelina Jolie.

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA