Brad Pitt se iubește cu sosia mai tânără a Angelinei Jolie? Iată unde s-au cunoscut!

Umblă vorba pe la Hollywood că Brad Pitt și-a refăcut viața amoroasă după separarea de acum un an de actrița Angelina Jolie, mama celor șase copii ai lui. Culmea e că noua lui cucerire ar fi nimeni alta decât versiunea mai tânără a fostei sale soții.

Între Brad Pitt și Ella Purnell sunt 32 de ani diferență

Deși divorțul dintre el și Angelina Jolie nu s-a pronunțat încă, Brad Pitt pare să-și fi găsit o nouă iubită! Cel puțin asta spun ziarele de scandal, care au descoperit că actorul a pus ochii pe Ella Purnell, o actriță de 21 de ani, pe care am văzut-o în rolul tinerei din ”Maleficent”, versiunea mai tânără a personajului jucat de Angelina Jolie.

Ella a jucat variantă mai tânără a personajului din ”Maleficient”

Cum s-a întâmplat asta? Chipurile, Brad, care e mai mare cu 32 de ani decât Ella, ar fi remarcat-o în pelicula ”Miss Peregrine`s home for peculiar children”, de anul trecut, și-a cooptat-o pentru o nouă producție cinematografică de-a lui, ”Sweetbitter”. ”Este cucerit de ea”, a relatat o sursă din anturajul actorului în vârstă de 53 de ani.

Elle Purnell are doar 21 de ani

Totuși, apropiații Ellei spun că tânăra nu are nimic de împărțit cu Brad Pitt, deci zvonurile sunt false. ”E totul inventat. Nu au nicio relație amoroasă”, spune cineva din anturajul tinerei actrițe. Ei bine, cei doi au fost contactați de presă pentru o dezmințire, însă, până acum, nu s-au pronunțat public. Așadar, rămâne de văzut dacă aceste zvonuri sunt cu adevărat false. Cert e că niciodată nu iese fum fără foc…

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA