Angelina Jolie a făcut pace cu Brad Pitt

Se pare că lucrurile merg mai bine pentru Brad Pitt, căci actorul și fosta soție Angelina Jolie pare că au făcut pace și se bucură de momente în familie alături de cei șase copii ai cuplului. Nu știm ce a înduplecat-o pe frumoasa actriță să renunțe la atacurile violente împotriva fostului soț și la bătălia în instanță pentru custodia copiilor, însă lucrurile par să se fi liniștit în familia Pitt-Jolie.

Iunie, 2015: Brad Pitt, Angelina și copiii lor, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne și Knox

Poate că de dragul copiilor a pus capăt războiului cu Brad, însă este sigur că cei doi au început să vorbească din nou. Mai știți când Angelina, care se aflam în Cambodgia pentru a-și promova noul film? ”Nu vreau să spun prea multe lucruri despre asta, decât că a fost o perioadă extrem de grea, și că noi suntem o familie și că vom fi mereu una.”, declara Angi la acea vreme despre fostul soț. Și se pare că a și pus în aplicare planul de a rămâne în legături bune cu Pitt și se a se bucura amândoi de frumoșii lor copii.

Angelina a tot călătorit împreună cu cei șase copii în ultima vreme.

Conform DailyMail, Brad s-a bucurat de prima vizită peste noapte a celor șase copii ai săi, de când Angeline a depus dosarul pentru divorț, cu șapte luni în urmă. Actorul i-a întâmpinat pe Maddox, 15, Pax, 13, Zahara, 12, Shiloh, 10 și gemeni în vârstă de opt ani, Vivienne și Knox, împreună cu cele două bone, în casa sa din cartierul Los Feliz, Los Angeles. Starul în vârstă de 53 de ani și copiii au luat masa în familie, iar Brad s-a bucurat extrem de mult să facă asta, a declarat o sursă pentru In Touch Weekly. „A fost un haos total pentru că toți copiii au vrut să mănânce lucruri diferite, iar Brad a fost foarte recunoscător că a avut un bucătar care s-a ocupat de toate cererile lor”.

Angelina, în vârstă de 41 de ani, a insistat ca bonele să-i însoțească pe copii, „pentru că ea are custodia exclusivă. Brad nu are nevoie de propriile dădace chiar acum”.

Foto: Arhiva OKINAPOI LA PRIMA PAGINA