Brad Pitt și Angelina Jolie părăsesc Hollywood-ul. Vezi unde vor locui!

Celebrul cuplu are de gând să se mute, alături de cei șase copii, din Los Angeles, în primăvară. Motivul? Brad Pitt are de filmat la pelicula ”World War Z”, iar Angi vrea ca familia să-i fie alături.

Angelina Jolie Pitt and Brad Pitt attend the AFI FEST 2015 opening Night Gala Premiere of Universal Pictures By The Sea at the TCL Chinese Theatre on November 15, 2015 in Los Angeles, CA, USA. Photo by Lionel Hahn/ABACAPRESS.COM
Angelina Jolie Pitt și Brad Pitt

Cei opt se vor muta în Londra, acolo unde Brad va lucra pentru niște secvențe din următoarea sa peliculă. Și se pare că vânătoarea de casă a început deja!

Și să nu vă gândiți că cele două staruri au de gând să locuiască în chirie! Angi și Brad își doresc să cumpere o casă în Londra, însă, se pare că, încă nu au găsit o locuință potrivită. ”Vor să cumpere, însă încă nu au găsit un loc care să le fie pe plac și să corespundă nevoilor lor.”, a declarat un apropiat de-al cuplului, care a menționat și că locuința trebuie să fie prevăzută cu un garaj la subsol.

Cât despre planurile de viitor ale Angelinei Jolie, același apropiat a povestit că aceasta nu are de gând să accepte vreun rol, ci va profita de șederea în Londra pentru a se concentra pe munca umanitară.

george clooney casa sonning
Casa soților Clooney

O zonă potrivită pentru cei doi ar fi Sonning, acolo unde prietenii lor, George și Amal Clooney, dețin o propietate de 10 milioane de dolari.INAPOI LA PRIMA PAGINA