Brad și Angelina, doi ani de căsnicie. Cum au sărbătorit?

Având constant șase copii prin casă, e cam greu să mai ai timp pentru tine și pentru partenerul tău. Cel puțin asta credem că simt Angi și Brad, care au decis să sărbătorească cei doi ani de mariaj printr-o cină romantică, în oraș.

51897777 Celebrities at the 'By The Sea' Q&A at City Cinemas in New York City, New York on November 3, 2015. Celebrities at the 'By The Sea' Q&A at City Cinemas in New York City, New York on November 3, 2015. Pictured: Angelina Jolie, Brad Pitt FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813
Au luat cina în oraș, pentru a marca cea de-a doua aniversare a mariajului lor

S-au cunoscut în 2004, pe când filmau pelicula ”Mr and Mrs Smith”, dar s-au căsătorit tocmai în august 2014. Și cum au sărbătorit de curând doi ani de mariaj, Angelina și Brad și-au făcut rezervare la un restaurant și la un hotel din Los Angeles, pentru a se bucura în tihnă de frumosul eveniment. ”Au fost doar ei doi. Au luat cina și au petrecut noaptea împreună. Doar atât. A doua zi au plecat”, spune un angajat de-al Hotelului Beverly Hills.

Același anagajat, citat de Us Weekly, a susținut că cei doi au petrecut o seară plăcută și că e clar că-ncearcă să țină vie pasiunea dintre ei: ”Vor să țină aprinsă flacăra iubirii”.

Ce-i drept, sigur le e greu să găsească momente în care să fie singuri cu șase copii în preajmă și cu atâtea proiecte cinematografice, care-i fac să călătorească foarte des.

foto-nunta
Nunta lor a avut la Castelul Miraval, din Franța

Amintim că Angelina și Brad s-au căsătorit la castelul lor, Miraval, din Franța. La ceremonie, actrița de 41 de ani a purtat o rochie Versace, pe care copiii ei au decorat-o.

foto: arhivă OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA