Brad și Angelina locuiau separat. Când s-au despărțit, de fapt?

Deși pentru mulți anunțul divorțului lor i-a luat pe surprindere, sunt câțiva care susțin că se așteptau ca relația dintre Angelina și Brad să ajungă la sfârșit cât de curând. Asta pentru că se aflase că cei doi locuiau separat cu mult timp înainte să se despartă.

ANGELINA JOLIE AND BRAD PITT - 33 RD AMERICAN FILM FESTIVAL OF DEAUVILLE 2007 - SCREENING OF THE MOVIE 'THE ASSASSINATION OF JESSE JAMES'.
În 2007, pe când erau fericiți împreună

Nici nu știm ce să mai credem. Unii spun că despărțirea lor ar fi survenit după incidentul din avion, în care Brad ar fi fost violent față de unul dintre copiii adoptivi, alți spun că ruptura ar fi avut loc cu mai mult timp în urmă, de pe vremea când locuiau la Hollywood.

Exclusive... 52181093 General views of Angelina Jolie and Brad Pitt's home in Beverly Hills, California on September 20, 2016. The house sits empty after reports of Angelina filing for divorce from Brad after a private investigator told her Brad had an affair with Marion Cotillard while they filmed 'Allied' earlier this year. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Casa din Beverly Hills, în care cei doi locuiau… separat!

Da, se pare că înainte să se mute în Londra, pentru a-i fi aproape lui Brad pe când filma în pelicula „Allied”, cei doi aveau deja o relație destul de distantă. Potrivit unei surse citate de Us Weekly, Angelina locuia într-o aripă a proprietății uriașe de pe Hollywood Hills, în timp ce Brad stătea într-o alta. Duceau, astfel, vieți separate. ”Practic, Angelina locuia singură într-o parte a casei, iar Brad în cealaltă. Aveau vieți separate”, spune respectivul apropiat.

Ba mai mult, Angelina ar fi fost furioasă pe Brad că acesta din urmă le-ar fi vorbit prietenilor lui despre problemele în cuplu. ”Certurile lor erau din ce în ce mai dese. Brad nu mai suporta singurătatea și s-a apropiat mai mult de prietenii lui în ultima vreme. Iar ea nu suporta ideea că Brad vorbește cu altcineva despre problemele lor de cuplu”, a mai declarat sursa respectivă. Auzind toate acestea nu putem să nu ne întrebăm de când sunt cei doi separați, de fapt?

foto: heptaINAPOI LA PRIMA PAGINA