Bradley Cooper este cel mai cool tătic de la Hollywood. Cum a fost surprins?

Citeste tot despre:

,

Proaspătul tătic, Bradley Cooper, a apărut ieri în public, pentru prima oară de când iubita sa Irina Shayk a născut. Actorul hollywoodian în vârstă de 42 de ani parcă arată din ce în ce mai bine, chiar și în zilele sale de relaxare, când nu este pe la evenimente, sau pe platourile de filmare.

Bradley și-a ascuns chipul sub o pereche de ochelari de soare.

Au trecut două săptămâni de când micuța sa a venit pe lume și se pare că Bradley se descurcă de minune cu un bebeluș în casă, căci arată extraordinar de bine și nu dă niciun semn de oboseală. Deși a purtat ochelari de soare și o șapcă foarte la modă,  care i-au ascuns în mare parte chipul, actorul a fost plin de șarm, coborând cu grație din mașina sa, într-o ținută sport, cu pantaloni de trening gri deschis, o jachetă neagră și pantofi de alergat.

S-a îmbrăcat sport, dar face ravagii cu noul look.

Sport sau îmbrăcat elegant, cu barbă sau fără, Bradley este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, atât pentru look și jocul actoricest, cât și pentru atitudine. Bradley și Irina, 31 de ani, au devenit pentru prima dată părinți pe 21 martie și au numit-o pe fiica lor Lea de Seine Shayk Cooper. Dacă Irina a fost văzută pentru prima oară după ce a născut în decursul acestei săptămâni în timp ce cumpăra înghețată în Los Angeles, acum Bradley apare și el foarte degajat, în postura de proaspăt tătic.

Foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA