Bradley și Irina, părinți de fetiță! Cum au numit-o și cum arată modelul după naștere!

S-a aflat! Deși au încercat să țină ascunsă vestea nașterii, totul a ieșit la iveală! Bradley Cooper și Irina Shayk sunt părinții unei fetițe, care a venit pe lume înurmă cu două sau trei săptămâni!

Irina, înainte cu două săptămâni de naștere

Dacă ieri nu știam ce sex are primul născut al cuplului, astăzi am aflat că e vorba de o fetiță, dar și că numele ei este Lea de Seine Shayk Cooper. Publicația E! News e cea care a făcut marea dezvăluire, precizând și că fericiții părinți și micuța lor au ieșit deja în public. Mai exact, pe plaja Venice, din California, unde au stat și s-au bucurat de razele soarelui.

Ba mai mult, un apropiat de-al lor a declarat pentru publicația amintită anterior că cei doi vorbeau deja un al doilea copil, Bradley și Irina dorind să aibă o familie numeroasă. ”Bradley și Irina sunt îndrăgostiți nebunește unul de celălalt și acesta nu va fi singurul lor copil – vor mai urma cel puțin încă doi. Ambele familii sunt extrem de fericite”, a povestit sursa respectivă.

captură: ET

Cât despre proaspăta mămică, Irina arată foarte bine la doar două săptămâni de la nașterea primului copil. Paparazzi au surprins-o, joia trecută, alături de mama sa, Olga Shaykhlislamov, în timp ce făcea piața. Îmbrăcată într-o rochie sport, gri, și papuci blănoși, modelul de 31 de ani arată nemaipomenit.

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA