Bradley și Irina, picnic pe malul mării. Uite cât de avansată e sarcina modelului!

A părăsit lumina reflectoarelor pentru a fi răsfățată doar de EL! Vorbim de frumoasa Irina Shayk care trăiește în prezent cea mai frumoasă perioadă din viața ei, urmând să devină mămică pentru prima oară și soție a unuia dintre cei mai sexy actori de la Hollywood. Da, Bradley Cooper.

bradley-irina
Au mers la un picnic pe malul mării

Cei doi sunt extrem de discreți cu viața lor privată, însă asta nu înseamnă că nu se bucură unul de altul în toată această perioadă. Drept dovadă stau aceste fotografii surprinse de paparazzi zilele trecute, pe când cei doi se bucurau de un picnic romantic, pe malul mării.

irina
Sarcina Irinei este destul de avansată

O altă fotografie ne-o arată pe însărcinata Irina, uitându-se spre valurile mării, o ocazie perfecta pentru a-i admira și noi burtica deja crescută. Un martor ne povestește care a fost atmosfera de la întâlnirea lor: ”Irina era foarte fericită și arăta minunat chiar și fără machiaj. Străluces. Bradley era destul de relaxat. Și-a dat, la un moment dat, tricoul jos și s-a lăsat mângâiat de razele soarelui. (…) Se îmbrățișau, iar Bradley îi atingea din când în când burtica Irinei”. Mda, ne place ce auzim!

foto: captură ETonlineINAPOI LA PRIMA PAGINA