Brian Austin Green și Megan Fox, pe punctul să-și mărească familia: „Chiar vreau o fată!”

Se pregătesc pentru încă un copil? Brian Austin Green, soțul lui Megan Fox, tată a patru băieți, își dorește al cincilea copil. Are deja trei cu Megan, toți băieți, și un fiu dintr-o relație anterioară cu Vanessa Marcil, însă nu vrea să se oprească aici. Actorul din Beverly Hills 90210 plăuiește ca el și soția sa să mai procreeze un nou membru, sperând ca de data aceasta să fie fată.  „Vreau o fată”, a declarat Green într-un interviu pentru Hollywood Pipeline. ” Chiar vreau o fată”.

Green are un fiu de 15 ani, Kassius, dintr-o relație anterioară și împreună cu soția Megan este tată pentru Noah (4 ani), Bodhi ( 3 ani) și Journey ( 1 an). „Mă tem că, dacă încerc, mă voi alege cu încă un băiat. Nu e ca și când nu îmi iubesc copiii, însă nu știu dacă sunt gata pentru a fi tatăl a cinci băieți. Am patru acum, cu al cincilea aș face o echipă de baschet, ceea ce ar fi minunat.”, a glumit actorul.

Este o mamă super sexy și are 31 de ani.

Nu știm ce crede Megan despre planurile soțului său de a-și extinde familia, dar, în mod clar, actrița este fericită acum că are trei copii, chiar dacă sunt băieți. Ba mai mult, poate că se manifestă și în ea dorința de a fi mamă de fată pentru că nu doar o dată a fost surprinsă de mână cu unul dintre băieții săi, Noah mai exact, îmbrăcat în rochiță.

Foto: Arhiva OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA