Brigitte Macron a botezat un pui de urs panda. Momentul a fost emoționant

Urmând exemplul omoloagei sale Melania Trump, Prima Doamnă a Franței a avut și ea parte de prima sa întâlnire cu un ursuleț panda. După ce Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii a vizitat o grădină zoologică din Beijing și a hrănit un urs panda în cadrul turneului oficial prin Asia, luni a fost rândul soției lui Emmanuel Macron să mângăie un exemplar rar.

Ieri, Brigitte Macron a avut ocazia să fie nașă de botez pentru cel mai nou membru al grădinii zoologice Beauval din Paris, un pui de panda pufos care cântărește șapte kilograme. Yuang Meng – „împlinirea unui vis“ este numele primit de micuțul năzdrăvan care nu a stat deloc cuminte de-a lungul ceremoniei, Ba mai mult, a fost atât de agitat încât a speriat-o puțin și pe Prima Doamnă, aceasta cu greu a putut să-l mângăie  în timp ce stătea în brațele unei îngrijitoare de la zoo.

Animalul de 4 luni chiar a mormăit la nașa sa în timpul ceremoniei, determinând-o pe aceasta să îl privească prin peretele de sticlă al cuștii. Chiar dacă ursul panda a fost vedeta zilei, Brigitte Macron a atras și ea atenția prin vestimentație. Prima Doamnă s-a îmbrăcat bine pentru acest eveniment, în conformitate cu vremea rece de afară. Așa că a purtat o pereche de pantaloni negri din piele, botine cărămizii, cămașă albă și un pulover negru pe deasupra, outfit completat de un palton bordo, eșarfă colorată și o pereche de mănuși din piele.

Foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA