Brigitte Macron, apariție banală la un eveniment oficial

Prima Doamnă a Franței s-a întâlnit, ieri, cu soția Președintelui  Comitetului Olimpic Internațional, Claudia Bach, iar confruntarea blondelor a fost una plictisitoare din punct de vedere vestimentar. Spre mirarea tuturor, Brigitte nu a fost cea mai sexy de la eveniment, ci a ales să se îmbrace din cap până în picioare, spre deosebire de soția lui Thomas Bach, care a optat pentru o rochie albă.

Două apariții șterse, la un eveniment oficial.

Are 40 de ani, dar nu este o concurentă de temut pentru Brigitte Macron, cu mult mai în vârstă decât ea. Claudia Bach nu este cea mai sexy soție de oficial, dar, cu siguranță, a purtat haine mai îndrăznețe ca Birigitte la evenimentul de ieri din Louisiana, Suedia.  Soții lor s-au întâlnit pentru o sesiune extraordinară de prezentări în legtură cu Jocurile Olimpice din 2020 de la Tokyo, iar cele două doamne au concurat la nivel stilistic. Este diferență de 24 de ani între cele două, căci una are 40 de ani, iar cealaltă 64, însă acest lucru nu a fost vizibil. Nu au fost sexy, ci au purtat haine banale, decente, care au respectat protocolul, dar nu au impresionat. Dacă Melania Trump este un fashion icon printre soțiile de președinți, dar și printre cele ale unor oameni politici de top, Brigitte nu a surprins de data aceasta, nici mai tânăra sa parteneră de discuții de la acest eveniment.

Macron a purtat o pereche de pantaloni slim și un sacou negru, la care a asortat pantofii cu toc cui, cu imprimeu de șarpe, și o bluză albă din mătase, piese pe care le-a purtat și la prezentarea Dior de săptămâna trecută. Și pentru a completa ținuta, și-a luat o geantă cu baretă pe umăr, total nepotrivită pentru această ocazie. În schimb, Claudia Bach a purtat o rochie albă, office, asortată cu o pereche de pantofi și o geantă ivory. Cele două doamne au fost total lipsite de inspirație, chiar dacă Claudia a arătat mai multă piele în rochia cu mânecă scurtă, cu lungimea până la genunchi.

Foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA