Brigitte Macron, mărturii despre relația cu un bărbat cu 25 de ani mai tânăr

Este cea mai controversată Primă Doamnă a Franței, din cauza poveștii de dragoste cu soțul său, cu 25 de ani mai tânăr. Brigitte Macron (64 de ani), fosta profesoară de franceză și de actorie a actualului președinte al Franței, este conștientă de diferența mare de vârstă dintre ea și Emmanuel, însă este sigură de dragostea pe care acesta i-o poartă. Și este un sentiment reciproc, din gesturile tandre pe care le-am văzut de-a lungul celor câteva luni de când cei doi sunt cei mai importanți oameni de la cârma Franței.

Privește cu realism diferența de vârstă dintre ea și Emmanuel.

Soția lui Emmanuel Macron a vorbit pentru prima dată despre viața sa personală, deși în trecut a mai făcut câteva declarații sugestive legate de relația cu Macron. Este de o sinceritate debordantă și vorbește cu un realism ieșit din comun, fiind una dintre cele mai nonconformiste soții de președinți din istoria recentă a Franței. În același timp, se poziționează cu succes în fruntea topului celor mai stilate și sexy Prime Doamne, deși nu este nici pe departe cea mai tânără. Are un look fresh și se îmbracă după ultimele tendințe și cu toate acestea este conștientă de vârsta sa.  În momentul în care a fost întrebată despre momentul în care a hotărât s-l susțină pe soțul său să participe la alegerile prezidențiale, în septembrie anul trecut, a vorbit într-un stil realist: „Trebuia să o facă în 2017, pentru că până în 2022, problema lui va fi fața mea”.

25 de ani îi despart pe cei doi, însă se comportă ca și când diferența de vârstă n-ar exista.

Și la doar câteva luni de la această declarație, Brigitte vorbește despre căsătoria sa cu un bărbat cu 25 de ani mai tânăr: „Singura problemă este că el e mai tânăr decât mine”. Într-un interviu foarte cinstit, femeia în vârstă de 64 de ani, a recunoscut că își dă seama de această diferență în fiecare dimineață, când se trezește și se uită la soțul său în vârstă de 39 de ani. „Desigur, luăm micul dejun, eu cu ridurile mele, el cu o față proaspătă, dar așa se întâmplă”, a spus doamna Macron. A vorbit, de asemenea, și despre presiunea publică care i-a obligat pe amândoi să renunțe la a-i mai oferi ei, lui Brigitte, titlul oficial de Primă Doamnă a Franței, susținând că nu a fost foarte deranjată de această hotărâre: „Nu mă simt ca o Primă Doamnă. Aceasta este traducerea unei expresii americane, și nu-mi place.”

Ea cu riduri adânci, el cu o figură fresh în fiecare zi.

Această problemă s-a pus în momentul în care Emmanuel și-a dorit ca Brigitte să primească o recunoaștere mai formală a statutului său, în timp ce își desfășoară munca în calitate de soție de președinte. Ideea a fost respinsă de peste 300 de mii de persoane care au semnat o petiție online „împotriva statutului de Prima Doamnă pentru Brigitte Macron”. În ciuda acestui mic scandal legat de titlul său, Brigitte a afirmat că nu regretă că s-a mutat la Palatul Elysee. Nu va posta o decriere a job-ului său în mediul online, subliniind munca de caritate și alte angajamente pe care le va onora în mod gratuit, pentru că, da, statutul oficial de Primă Doamnă venea și cu un buget măricel pentru Brigitte Macron: „Ca toate cele care au fost înaintea mea, îmi voi asuma rolul public, dar poporul francez va lua la cunoștință despre resursele materiale de care dispun. Vom publica întâlnirile și angajamentele mele pe site-ul prezidențial, astfel încât poporul francez să știe exact ce fac”.

Citește și:

Prima Doamnă a Franței șochează: „Până în 2022, singura lui problemă va fi fața mea”

Brigitte Macron, fără statut de Primă Doamnă

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA