Brigitte Macron, o Primă-Doamnă altfel! A arătat perfect într-un outfit office!

De regulă, o vedem purtând rochii romantice, mini, semnate de Louis Vuitton. De data aceasta, însă, Prima Doamnă a Franței a îmbrăcat un outfit office, perfect pentru statutul său, dar și pentru evenimentul la care lua parte.

Brigitte Macron

Ieri, Brigitte Macron s-a prezentat la un eveniment organizat de European Association, în Paris, Franța. Acolo, Prima Doamnă a Franței a impresionat atât prin prezența sa, cât și prin deschiderea viziunea vizavi de subiectul zilei: leucodistrofie (n.r. leziune distrofică degenerativă a substanței nervoase albe).

Empatică și zâmbitoare, Brigitte a participat, în compania scriitoarei Leila Slimani și a Ministrului de Educației Jean-Michel Blanquer, la discursuri, și la alte activitățile menite să lupte împotriva leucodistrofiei.

Cât despre apariția acesteia, Brigitte a uimit cu un outfit cu influențe masculine, compus dintr-o pereche de jeans și o jachetă cu umeri supradimensionați. De altfel, acest look pare să devină o semnătură pentru Prima Doamnă a Franței, care, în primul trimestru de la investire, apărea numai în rochii mini semnate de Louis Vuitton. Iată, însă, că acum o vedem îmbrăcând și alți designer, precum Balmain sau Alexandre Vauthier.

Revenind la look-ul de ieri, Brigitte și-a completat ținuta cu o cămașă albă și o pereche de stilettos asortați sacoului inspirat din anii `80. Nouă ne place, vouă?

foto: getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA