Brigitte Macron s-a întâlnit cu Bono. Ținuta ei a dezamăgit din nou!

Își duce cu succes la capăt îndatoririle de Primă Doamnă a Franței, însă atenția ajunge întotodeauna să fie îndreptată spre alegerile vestimentare deloc potrivite pentru silueta și vârsta ei. Brigitte Macron a dezamăgit la ultima apariție în public!

Cu Bono

Luni, Prima Doamnă a Franței l-a primit la Palatul Elysee pe artistul irlandez Bono, pentru a discuta despre sărăcia la nivel mondial, și-n mod special condițiile precare de trai ale celor din Africa. În calitate de fondator, dar și reprezentant al organizației ONE, solistul U2 i-a cerut sprijinul lui Brigitte Macron pentru a salva situația dramatică din Africa.

Însă, înainte să fie făcute publice aspectele întâlnirii lor, toți și-au îndreptat atenția asupra ținutei – din nou nepotrivită – a Primei Doamne a Franței. La aceasta întrunire, Brigitte Macron (64) a purtat una dintre cele mai anoste outfituri de la investire. Ea a asortat o pereche de pantaloni skinny, care i-au evidențiat și mai tare picioarele subțiri, un top negru, și un sacou gri, supradimensionat. Cu alte cuvinte, un outfit șters, care n-o pune în evidență, ba dimpotrivă. Coafura a fost cea obișnuită, iar machiajul inexistent, cu excepția iluminatorului și anticearcănului, de care aceasta face abuz întotdeauna.

foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA