Brigitte Macron s-a luat la întrecere cu Angelica Rivera. Cine a câștigat duelul stilistic?

Sunt două Prime Doamne controversate, una fostă telenovelistă, cealaltă fostă profesoară de franceză și actorie, amândouă blonde și cu un stil vestimentare inedit. Angelina Rivera, Prima Doamnă a Mexicului și omoloaga sa franceză, Brigitte Macron, s-au întâlnit pentru prima dată la Paris.

Sunt blonde, cam de aceeași statură și au alessă poarte ținute all black.

Întâlnirea celor două blonde puternice a avut loc ieri, la Palatul  Élysée, cu ocazia vizitei președintelui Mexicului, Enrique Peña Nieto,  la Paris, iar această reuniune a marcat și un duel stilistic între Brigitte și Angelica.

Îmbrăcate sobru, în negru, „s-au confruntat” pentru a câștigat titlul de cea mai impresionantă apariție. Prima Doamnă a Franței, 64 de ani, a renunțat la fustele și rochiile scurte în favoarea unui costum all black format din pantaloni slim, un sacou cu nasturi de inspirație militară și o bluză din mătase.  Și-a completat ținuta cu o pereche de pantofi din lac și un colier la gât, în timp ce părul a fost coafat lejer. Spre deosebire de ea, Angelica River, 47 de ani, care și-a schimbat radical stilul de când a devenit soție de președinte, renuntând la hainele decoltate și adoptând un stil vestimentar formal, dar elegant, a purtat fustă.

Doamna Macron a renunțat la fustele scurte în favoarea unui costum cu pantaloni.

Are o imagine strălucitoare de Primă Doamnă, deși nu se ridică la înălțimea Melaniei Trump prin stilul vestimentar, dar este o femeie cu mult șarm, care atrage atenția cu fiecare apariție. Ieri ar fi putut câștiga așa-zisul duel stilistic cu Brigitte Macron, ea optând pentru o fustă de piele în cloș, extrem de sexy, ținută pe care a cumințit-o cu o cămașă neagră din voal. În ceea ce privește pantofii, cei cu baretă pe gleznă nu par cea mai fericită alegere, la fel și geanta de tip plic cu inserții argintii, fapt pentru care a fost depunctată.

Foto: Hepta

 INAPOI LA PRIMA PAGINA