Brigitte Macron, ținută chic la petrecerea aniversară a casei de modă Dior

Ne-a obișnuit cu un stil vestimentar nonconformist, unii ar spune nepotrivit pentru vârsta ei, cu fuste scurte și mulate, dar iată că Prima Doamnă a Franței a fost extrem de elegantă și rafinată la o petrecere în Paris.

A ales un look monocrom pentru acest eveniment.

Ieri, casa de modă Dior a împlinit 70 de ani de existentă și a pregătit o petrecere la care au participat o mulțime de vedete, de la actrițe și modele, la cântărețe și chiar Prima Doamnă a Franței. Brigitte Macron, 64 de ani, a apărut într-un ansamblu office, cu pantaloni negri și un sacou interesant, dar și cu niște accesorii care au atras atenția.

Alături de Bernard Arnault, la prezentarea de modă Dior.

Este una dintre cele mai controversate soții de președinți, dar și una dintre cele mai curajoase și mai elegante femei din peisajul politic. Brigitte nu a dezamăgit, mai ales că a fost prezentă la un eveniment cu ștaif, la care felul în  care s-a îmbrăcat a contat enorm, fiind o petrecere fashion. S-a alăturat celorlalți invitați de la Dior Haute Couture Party din Paris, alegând să poarte o ținută cu influențe masculine, cu un sacou gri cu interții de negru, supradimensionat, cu accente moderne, peste o cămașă alb imaculat. A îmbinat aceste două piese cu o pereche de pantaloni negri, accesorizată cu pantofi stiletto din piele de șarpe în degrade și o poșetă micuță de un gri metalizat.

Doamna Macron a fost printre oaspeții de seamă de la evenimentul din Paris.

Foto: Splash NewsINAPOI LA PRIMA PAGINA