Brigitte Năstase suferă de cancer?

Soţia tenismenului Ilie Năstase a primit un verdict crunt din partea medicilor.

Brigitte Nastase
Brigitte şi Ilie Năstase

Brigitte Năstase e neliniştită de când a fost anunţată de către medici că are grave probleme de sănătate. Vedeta a postat un mesaj în care şi-a cerut iertare şi a mulţumit tuturor şi i-a cerut răgaz lui Dumnezeu să „îndrepte lucrurile”.

„În urma unor investigaţii, cu câteva zile în urmă, am aflat că în interiorul corpului meu se dezvoltă două tumori şi este necesară o intervenţie de extirpare”, a anunţat soţia lui Ilie Năstase pe contul ei de socializare.

„Nu ştiu de ce Dumnezeu a îngăduit acest lucru, dar, înainte de a merge mai departe, vreau să cer iertare tuturor celor ce le-am greşit prin vorbă sau prin faptă şi vreau să-i cer lui Dumnezeu răgaz, pentru a îndrepta lucrurile. Vreau să-i cer scuze în primul rând mamei mele, pe care am necăjit-o de multe ori, fostului meu soţ, Ovidiu, că nu i-am dat şansa mai des să fie alături de fetiţa noastră, fostei soţii a soţului meu, că am acuzat-o de multe ori poate pe nedrept, fiului meu că nu am reuşit să-i ofer toată dragostea de care are nevoie şi tot odată să-i mulţumesc lui Ilie că mă susţine necondiţionat în această încercare”, a mai scris Brigitte pe Facebook.

Totodată, ea a spus că nu doreşte să dea mai multe detalii.

„Vreau să îmi cer scuze tuturor celor din presă care mă sună în legătură cu problema mea de sănătate, dar dorinţa mea este să nu discut nimic mai mult despre această încercare până nu o voi trece cu bine. Mulţumesc pentru înţelegere şi încurajări”, le-a transmis ea jurnaliştilor via online.INAPOI LA PRIMA PAGINA