Britney Spears a exagerat. Abia se mișca în rochia mult prea scurtă și strâmtă

În disperarea de a demonstra că este mai fit pe zi ce trece, Birtney Spears a picat în penibil, exagerând cu bronzul, dar și cu ținutele mult prea extravagante.

Cea mai nouă apariție a divei s-a vrut sexy, dar a reușit doar să atragă reacții negative. Și aici nu este vorba de trupul cântăreței în vârstă de 36 de ani, tras prin inel, dobândit cu mult efort în sala de fitness și cu un regim alimentar draconic, ci pur și simplu de alegerea vestimentară total neinspirată.

A fost mai extravagantă decât la concerte, Britney apărând într-o rochie mult prea țipătoare. Extrem de scurtă și de sclipitoare, decupată în zona abdomenului și cu spatele gol, cu un decolte adânc și aplicații metalice pe gât, ce mai, o ținută care le avea pe toate.

A vrut să fie sexy, dar a arătat penibil, mai ales că rochie exagerat de strâmtă și de scurtă i-a creat probleme. Abia că se mai putea mișca  îmbrăcată așa și cu greu a reușit să urce pe scena de la Gala GLAAD Media Awards pentru a-și ridica premiul. Da, Britney este într-o formă fizică de milioane, are picioarele tonifiate, un abdomen cu pătrățele, un fund bombat și un bust generos, dar această ținută nu a avantajat-o. Să fie exces de zel din partea artistei care arată mai bine acum ca în tinerețe? Britney a fost însoțită la veneimentul de joi seara de mai tânărul său iubit, Sam Asghari (24).

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA