Britney Spears a exagerat cu machiajul și cu extensiile de păr

Citeste tot despre:

Are 36 de ani și este cât se poate de fit. Este vorba despre fosta Prințesă Pop Britney Spears, care a fost o apariție cât se poate de sexy și de transparentă la gala Annual Hollywood Beauty Awards, care a avut loc în Hollywood, California.

Britney Spears a câștigat, cu această ocazie, premiul pentru cel mai reușit parfum care-i poartă semnătura, iar cântăreața a lansat, ce-i drept, un număr de nu mai puțin de 24 de parfumuri în colaborare cu casa Elizabeth Arden, din 2004 și până acum.

Prea mult e prea mult
La Gala Hollywood Beauty Awards

Apariția divei la acest eveniment nu a fost una dintre cele mai reușite, ce-i drept, Britney abordând o rochie mini și mulată, model pentru care pare că a făcut o fixație, machiajul și coafura lăsând, însă, cel mai mult de dorit.

Machiajul foarte încărcat nu a făcut decât să-i evidențieze ridurile de expresie și să-i dea un aspect artificial chipului ei destul de armonios, de altfel. Despre extensiile de păr nu mai are rost să vorbim: este un trend depășit de mult timp.

Extensiile, un minus în apariția ei

Lăsând deoparte micile greșeli de stil, ne bucurăm că lui Brit îi merge bine în viața personală, artista împlinind în luna februarie un an de relație cu modelul de fitness iranian Sam Asghari.

Foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA