Britney Spears are o nouă relație?

Celebra artistă pare să-i calce pe urme lui Lady Gaga, care își găsise iubirea în actorul Taylor Kinney după ce apăruse într-unul din videoclipurile ei.

britney-spears
Brit și Sam, în fotografia pe care o postase el, inițial, pe rețelele de socializare

Se zvonește peste Ocean că Britney Spears s-ar fi cuplat cu Sam Asghari, bărbatul cu care ”s-a iubit” în noul videoclip al ei, ”Slumber Party”, care a apărut pe piața muzicală pe 18 noiembrie.

Cum de s-a ajuns la această presupunere? Ei bine, cei doi au ieșit în oraș să ia cina pe 26 noiembrie, ocazie cu care s-au și fotografiat împreună. Și, desigur, odată postată acea fotografie, toți fanii internauți s-au isterizat cu gândul la noua relație a artistei.

Culmea e că și cei doi au alimentat aceste zvonuri, Sam ștergând imediat respectiva fotografie de pe rețelele de socializare.

Cam de atât a fost nevoie ca fanii să înțeleagă că cei doi se feresc să dea explicații despre natura relației lor și că dacă n-ar fi fost așa, n-ar fi șters-o. De altfel, în imaginea respectivă (salvată de unii fani suspicioși) Britney și Sam par foarte apropiați.

sam
Sam, cel cu care se presupune că Brit are o relație amoroasă

Rămâne de văzut, așadar, dacă artista va simți nevoia să comenteze aceste zvonuri în perioada următoare sau nu. Cert e că acum câteva luni, Brit declara că nu-i stă mintea la întâlniri și că nu e în căutare de relații: ”Nu caut bărbați acum, sunt foarte fericită cu mine acum”.

foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA