Britney Spears este o sursă de inspirație. Cum a reușit să-și transforme trupul de-a lungul timpului!

Cu multă ambiție și disciplină poți reuși tot ceea ce îți propui, iar Britney Spears știe foarte bine acest lucru. Nu i-a fost deloc ușor, dar a trecut cu bine peste multe momente limite în ceea ce privește silueta sa, în cele din urmă reușind performanța de a avea un trup tras prin inel.

Cântăreața este o sursă de inspirație pentru doamnele din toată lumea care vor să arate bine. Nu a fost întotdeauna o femeie cu forme definite, cu mușchi și fără celulită, ba chiar cele două nașteri și dependențele lăsaseră amprente asupra fizicului său, iar kilogramele în plus erau vizibile.

La cei 36 de ani ai săi, Britney continuă să arate ca în vremurile sale bune. Are niște picioare lucrate, un abdomen plat, mâini definite, iar acestea sunt rezultatele unei diete echilibrate și a unor antrenamente istovitoare în sala de fitness, sportul devenind un stil de viață pentru cântăreață.

Și pentru că vrea ca fanii ei să îi urmeze exemplu, vedeta le dă lecții chiar prin intermediul contului său de Instagram unde distribuie numeroase filmulețe și poze din timpul antrenamentelor.

Îmbrăcată în pantaloni scurți, cu bustiere colorate și cu pantofi sport de la brandurile de profil, Britney se antrenează intens pentru a face față unui spectacol cu o coregrafie complexă, dar și pentru a-și pregăti trupul de ieșiri la plajă. Deși arată foarte bine, dovadă stau fotografiile recente cu ea în costum de baie, nu se oprește din sport pentru că vrea să se mențină FIT.

🎀🎀🎀

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Britney s-a filmat în timp ce făcea câteva exerciții de cardio cu greutăți în fața oglinzii. Foarte serioasă, artista a executat mișcările ca la carte, fiind foarte hotărâtă să își mențină tonusul muscular pentru spectacolele viitoare, doar alege cele mai sexy ținute pentru scenă!

Așa arăta în 2006.

Foto: Instagram, Arhiva OK!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA