Britney Spears: ”Îmi mai doresc 3 copii”

Citeste tot despre:

, ,

Celebra artistă a fost invitată în cadrul show-ului ”Carpool Karaoke”, găzduită de comediantul James Corden, pentru a interpreta câteva hituri din palmaresul ei artistic.

brit-james
Brit a mers în emisiunea lui James Corden

La un moment dat, Britney, fiind întrebată dacă își dorește să-și mărească familia, a mărturisit că-și dorește cu ardoare mai mulți copii. ”Da, vreau mai mulți copii, vreo trei dacă se poate”, a declarat, sinceră, artista de 34 de ani.

Totuși, Britney a precizat că nu-și mai dorește nicio relație amoroasă care să ducă la căsătorie. ”Cred că am terminat cu bărbații. Adică, probabil o să mă mai vedeți sărutându-mă cu vreunul, însă nu o să mă mai căsătoresc niciodată. Nu mai cred în căsătorie”, a povestit starul pop.

Amintim că Brit s-a căsătorit prima oară în ianuarie 2004. Pe atunci, prietenul ei din copilărie, Jason Allen, a convins-o să se căsătorească în Las Vegas. Nunta ei a ținut primele pagini ale ziarelor de scandal, mai ales că la 55 de ore a fost anulată, pe motiv că artista fusese sub influența alcoolului când s-a oficializat legătura.

În luna iulie, a aceluiași an, Brit s-a logodit cu dansatorul american Kevin Federline, pe care îl cunoștea de doar trei luni. Și această relație s-a ”bucurat„ de atenția presei, mai ales că Federline s-a despărțit  de iubita lui însărcinată, Shar Jackson, pentru a fi cu Britney. În octombrie 2004, Brit și Kevin s-au căsătorit legal. Un an mai târziu, mai exact în septembrie 2005, starul a devenit mamă pentru prima oară. Fericirea cuplului a fost cu atât mai mare cu cât în septembrie 2006, Brit i-a dat naștere celui de-al doilea băiețel al cuplului.

baieti
În prezent. Sean and Jayden, cei doi băieți ai lui Brit.

Din păcate, Spears și Federline au anunțat că se despart chiar la două luni de la nașterea celui de-al doilea copil. Divorțul celor doi s-a pronunțat tocmai în iulie 2007, când Brit și Kevin au ajuns la un consens în privința custodiei.INAPOI LA PRIMA PAGINA