Britney Spears s-a logodit cu iubitul de 23 de ani

La începutul lunii decembrie, atunci când artista și-a sărbătorit ziua de naștere, mulți au speculat că ea și Sam Asghari s-au logodit, dat fiind faptul că un inel cu diamant a fost văzut pe degetul inelar al acesteia.

Să fie acela un inel de logodnă?

Acum, în timpul unei vacanțe în Hawaii, Britney Spears a fost văzută din nou purtând acel inel cu diamant. Să fie, așadar, adevărat faptul că cei doi s-au logodit? Cert e că Brit a declarat de mai multe ori că e ”fericită” cu noul ei iubit, deși a precizat și că nu mai are de gând să ajungă la altar prea curând.

Se pare, însă, că între timp s-a răzgândit și a decis să mai dea o șansă vieții de femeie măritată. De altfel, anul trecut, o sursă din anturajul ei a vorbit despre dorința de a deveni mamă din nou. ”Faptul că împlinește 36 de ani o face să se simtă că nu ar mai avea timp să devină mamă din nou. Nu vrea să grăbească lucrurile cu Sam, dar e greu pentru ea să nu se gândească la lucrurile acestea. Își dorește o fetiță și știe că timpul nu trece în favoarea ei”, declara respectiva sursă.

Brit și iubitul ei, Sam Asghari

Ei bine, suntem și noi să curioși să aflăm dacă Brit s-a logodit cu iubitul de doar 23 de ani și dacă e hotărâtă să se mai căsătorească o dată. Până acum, artista a fost căsătorită timp de câteva luni cu Jason Allen Alexander (2005) și trei ani cu Kevin Federline (2004 – 2007), bărbatul cu care are doi băieți.

foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA