Britney Spears, sexy în costum de baie alături de băieții ei

După ce a concertat în Las Vegas de Anul Nou, costumată doar într-o pereche de bikini minusculi, un sutien strălucitor și ciorapi plasă, primele zile ale lui 2018 au prins-o pe Britney Spears tot într-o ținută sumară. Diva s-a relaxat la plajă alături de cei doi copii ai săi, băieții Sean (12) și Jayden James (11).

Alături de fii săi de 11, respectiv 12 ani.

În vârstă de 36 de ani, Britney i-a lăsat mască pe cei de pe plajă atunci când a apărut într-un costum de baie galben aprins, afișând o formă fizică de milioane. De altfel, vedeta s-a apucat intens de sport acum mai bine de un an, iar rezultatele sunt uimitoare. Așa cum face de cele mai multe ori, cântăreața a vrut să împărtășească cu prietenii virtuali câteva fotografii de la plajă în care apare alături de copiii săi, dar și întinsă pe prosop.

„Băieții mei și cu mine ne bucurăm de vremea caldă „, a titrat Britney care cu doar câteva zile în urmă îi făcea declarații de dragoste iubitului său mai tânăr, modelul Sam Asghari  (23).

2018 shenanigans with @samasghari 🤷‍♀️👒🤷‍♀️

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

De altfel este iubire mare în cuplul lor, căci de ziua sa de naștere a lui Britney, pe 2 decembrie, artista a avut parte de o surpriză din patrea iubitului său. A suflat în lumânările de pe tort îmbrăcată într-o ținută super sexy, iar modelul i-a declarat iubirea: „La mulți ani iubitei mele! Mulțumesc pentru ceea ce esți, pentru că mi-ar arătat adevăratul sens al unei femei frumoase și al unei mame puternice și mai mult de atât, îți mulțumesc că ești a mea! Sunt cel mai norocos om de pe această planetă.”, scria Sam pe Instagram.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA