Bruce, fost dansator la X Factor Marea Britanie, noua senzație din concursul Exatlon

Citeste tot despre:

, ,

După ce din echipa Faimoșilor a plecat unul dintre concurenții de bază, și anume kickboxerul Andrei Stoica, în locul acestuia a sosit un nume nou și un concurent care a demonstrat că are abilitățile necesare pentru a deveni cel mai bun.

Valentin, în concursul de aseară
Duelul cu Alexandru

Este vorba despre Valentin Chiș zis Bruce, în vârstă de 28 de ani, dansator profesionist și coregraf, unul dintre cei mai apreciați din țară, colaborând în acest sens cu numeroși artiști din muzica românească.

Mai mult, noul concurent  a dansat în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva” şi a fost coregraf la „Dansează printre stele”, iar în urmă cu câțiva ani, a plecat în Marea Britanie, primind oferta de a dansa în emisiunea „X Factor”.

Cu toate acestea, Valentin aka Bruce are și o altă legătură cu sportul: în trecut, acesta a practicat tir sportiv, ajungând până la nivelul de vicecampion național. Acest lucru ar putea să-i dea un avantaj în probele de la Exatlon, care se termină cu partea de îndemânare, iar ținta bună este un atu.

Altfel, Bruce, cel care în ediția de ieri a reușit să stabilescă recordul de viteză al circuitului, în duelul cu Lupu de la Războinici, a fost desemnat în urmă cu câțiva ani coregraful anului.

Interesant a fost și duelul noului venit cu u alt dansator profesionist din concurs, războinicul Alexandru, cel din urmă ieșind câștigător în această cursă neobișnuită a dansatorilor.

Vă invităm să vedeți cât de bine stăpânește Valentin mișcările de dans, în cel mai recent videoclip al Lorei, pentru piesa „Ramas bun”.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA