Bryan Tanaka, gesturi intime în public cu Mariah Carey. Artista i-a luat mințile cu o fustă mini!

S-a zvonit că s-au cuplat doar pentru o strategie de marketing, apoi s-au despărțit, ca-n cele din urmă să-și mai dea o șansă. De un an, Mariah Carey se lasă răsfățată în brațele musculoase ale fostului ei dansator, Bryan Tanalka. Iar ieri seară, pe când se aflau în Malibu, au demonstrat încă o dată că relația lor este una cât se poate de adevărată, afișându-se în ipostaze amoroase în văzul tuturor.

N-au mai ținut cont de nimic!
Foarte romantici!

Mariah Carey și Bryan Tanaka au fost surprinși de paparazzi chiar când intrau în restaurantul Nobu, din Malibu. Zâmbăreți și binedispuși, cei doi n-au ținut cont că-n jurul lor erau și alte persoane și au dat frâu sentimentelor. Bryan și-a înfipt degetele în coapsele artistei, în timp ce aceasta îi șoptea ceva la ureche. Momentul nu s-a încheiat acolo, căci atingerile au continuat și-n interiorul restaurantului, potrivit declarațiilor unor angajați.

La ieșirea din restaurant, Mariah și Bryan erau la fel de binedispuși, afișând gesturi la fel de romantice. S-au ținut de mână, iar dansatorul a invitat-o, elegant, pe Mariah să urce la bordul unui bolid de lux, pe care acesta l-a condus până la reședința acesteia din Beverly Hills. Nu știm cum s-a încheiat seara, dar avem o bănuială…

Cât despre vestimentația artistei, aceasta a optat pentru look cu adevărat incitant, cu care l-a dat gata pe iubitul ei. Mariah a optat pentru o rochie mini, care prezenta decupaje îndrăznețe, dresuri negre și cizme până la genunchi.

foto: SplashNewsINAPOI LA PRIMA PAGINA