Bunica lui Kylie Jenner și-a cunoscut strănepoata. Fotografia emoționantă cu ea și Stormi

Citeste tot despre:

,

O fotografie cât 1000 de cuvinte. Micuța Stormi, copia fidelă a mamei sale, Kylie, este vedetă pe contul de Instagram al vedetei, iar fotografiile cu ea reușesc să strângă milioane de aprecieri. După ce și-a ascuns sarcina și a uimit pe toată lumea cu anunțul că a devenit mamă pe 1 februarie, bucuria maternității a determiant-o pe mezina familiei Kardashian-Jenner să împărtășească cu prietenii virtuali o mulțime de fotografii și filmulețe din viața bebelușului ei de doar 1 lună și câteva zile.

Stormi, fiica lui Kylie și a rapperului Travis Scott este o minunăție de copil, iar proapăta mămică de doar 20 de ani pare că se descurcă de minune în noul său rol. Înainte de petrecerea baby shower organizată de sora sa, Khloe, în cinstea bebelușului care va veni pe lume în câteva săptămâni, Kylie a surprins un moment adorabil mamă- fiică, în timp ce o ținea în brațe pe simpatica Stormi, dar și un moment emoțional cu veterana familiei.

Bunica lui Kylie și-a cunoscut strănepoata, pe Stormi, iar fotografia cu cele două te lasă fără cuvinte. Mama lui Kris Jenner, Mary Jo Campbell, este o norocoasă pentru că familia sa este una imensă. Are niște nepoate faimoase și este din nou străbunică la 83 de ani. Numai din partea fiicei sale Kris Jenner are 6 nepoți și 8 strănepoți, iar acum așteaptă venirea pe lume a strănepotului cu numărul 9, fetița lui Khloe Kardashian.

Foto: Instagram, SnapchatINAPOI LA PRIMA PAGINA