Ca-n familie! Katy Perry, foarte iubitoare cu fiul lui Orlando Bloom!

Mulți au crezut că legătura dintre Orlando Bloom și Katy Perry este doar o invenție a presei, însă iată că cele mai noi fotografii surprinse cu cei doi demonstrează perfect natura relației lor.

Paparazzi au reușit să surprindă sâmbătă cadre inedite cu celebra cântăreață britanică și cu actorul Orlando Bloom. Cei doi au fost fotografiați alături de Flynn, băiețelul lui Orlando din căsnicia cu Miranda Kerr, îndreptându-se spre petrecerea aniversară a băiețelului lui Robert Downey Jr.

51964503 Actor Orlando Bloom and singer Katy Perry were spotted out for a drive in Los Angeles, California on February 6, 2016.  There are rumors swirling of the two and their possible romance together. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Katy alături de Orlando Bloom și de fiul acestuia, Flynn

În imaginile respective îl putem observa pe Orlando la volan, în timp ce Katy se află pe bancheta din spate alături de micuțul Flynn, pentru a avea grijă de el.

Potrivit unei surse citate de UsWeekly, cântăreața a sosit mai întâi la reședința din Los Angeles a lui Orlando, apoi cei trei s-au urcat în mașină și au pornit la drum spre Malibu, acolo unde Robert Downey Jr. locuiește. ”Katy îl distra pe Flynn ca acesta să nu se plictisească. Este un drum lung, așa că ea îi vorbea și îl făcea să râdă”, povestește un martor ocular.

Exclusive... 51964529 Actor Orlando Bloom and singer Katy Perry were spotted heading to a party in Los Angeles, California on February 6, 2016. There are rumors swirling of the two and their possible romance together. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Orlando Bloom, Flynn, Katy Perry la petrecerea aniversară a băiețelului lui Robert Downey Jr.

Cât despre cum s-au distrat cei trei la petrecerea respectivă, un alt marto povestește că artista a preferat să păstreze un pic distanța pentru ca Orlando să se poată ocupa de fiul său în tihnă. ”Orlando era ocupat cu Flynn și se plimba cu el de mână. Katy stătea mai în spate pentru a-i lăsa pe cei doi să petreacă timpul împreună.”

Aceeași sursă a declarat că cei doi au avut și momente de tandrețe, dar că relația lor este la început și că niciunul dintre ei nu se gândește la relația lor pe viitor, deocamdată: ”Katy se distrează cu Orlando. Nu cred că se gândește cum vor decurge lucrurile în viitor. Este o aventură, momentan”.

Exclusive... 51964542 Actor Orlando Bloom and singer Katy Perry were spotted heading to a party in Los Angeles, California on February 6, 2016. There are rumors swirling of the two and their possible romance together. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Katy prefera să păstreze distanța

Amintim că Orlando și Perry au fost văzuți prima oară împreună la petrecerea de după decernarea Globurilor de Aur.

Sursa foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA