Calvin Harris, consolat de Nicole Scherzinger

Acum o lună, Calvin Harris s-a despărțit de Taylor Swift. Și deși inițial Calvin părea mulțumit de cum au evoluat lucrurile, ulterior acesta a dat de înțeles că ruptura de celebra cântăreață l-a rănit destul de tare.

calvin-harris-nicole
Calvin și-a petrecut noaptea într-un club cu Nicole Scherzinger

Weekendul trecut, însă, Calvin a uitat și de Taylor și de despărțire, DJ-ul fiind surprins alături de voluptuoasa Nicole Scherzinger în clubul de noapte Tape, din Mayfair. Cei doi au petrecut o noapte de pomină împreună, paparazzi surprinzându-i părăsind clubul tocmai dimineața.

Culmea e că cei doi au ieșit la braț, dând naștere zvonurilor privind o relație între cei doi. Totuși, noi știm că Nicole are deja o relație, cu tenismenul Grigor Dimitrov, așa că cel mai probabil e vorba de o ieșire între prieteni.

nicole-calvin
Calvin a condus-o pe Nicole până la hotelul în care era cazată

Idee, confirmată și de un apropiat de-al lui Nicole, care a povestit cum a ajuns Nicole în compania lui Calvin. ”El și Nicole se cunosc din Los Angeles. Ea era în Tape cu verișorul ei, dar a sfârșit prin a petrece seara cu Calvin. S-au distrat de minune, iar la sfârșitul serii, Calvin s-a oferit s-o conducă până la hotel pe Nicole. Totuși, ea e foarte îndrăgostită de Grigor.”, spune această sursă.

captură DalyMail.co.uk

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA