Cancerul lui Val Kilmer este în remisie. Ce l-a ajutat să se pună pe picioare?

A fost diagnosticat cu cancer la gât, pe punctul de a-și pierde vocea și a negat că ar fi bonav până de curând. S-a hotătât să dea cărțile pe față și să vorbească cu fanii despre problemele sale de sănătate, conștient de faptul că nu mai poate ascunde adevărul pe care toți îl cunoșteau.

La începutul acestei luni, Val a rupt tăcerea și a vorbit despre cele mai grele momente din viața sa cu fanii de pe rețeaua de socializare Reddit. Cum a reușit să capete curaj pentru a lupta contra bolii? Se pare că dragostea și rugăciunile l-au ajutat să scape de cancer. Actorul de 57 de ani, un creștin desăvârșit, a fost diagnosticat cu cancer la gât în 2015, bătălie cu o boală pe care a ascuns-o mult timp. Cu boala în remisiune, Kilmer le-a mărturisit prietenilor virtuali că rugăciunile lor, ale familiei, ale apropiaților și creadința lui l-au ajutat să învingă boala. Chiar dacă în trecut a fost supus unei operații de îndepărtare a tumorii, fiind surprins cu un tub în jurul gâtului, se pare că mâinile fine ale medicilor și rugăciunile au fost combinația perfectă pentru drumul spre vindecare.

Ce ai vrea să știe fanii tăi despre faptul că ai avut și că ai învins cancerul? Kilmer a răspuns: „Sunt foarte recunoscător pentru toate rugăciunile și gândurile bune din întreaga lume. Oamenii care știu că sunt un om credincios cred că mi-am pus viața în pericol. Mulți oameni au fost vindecați prin rugăciune de-a lungul istoriei. Și multe alte persoane au murit, chiar dacă au folosit medicina modernă.”, a spus optimist actorul.

Mesajul lui Val penstru fanii de pe Reddit.

El a mărturisit că toți medicii din spital i-au spus că s-au rugat pentru el. Și susține că l-a întâlnit pe Doctor Bernard Lown, care a inventat defibrilatorul și că aceasta i-a mărturisit că dragostea este cel mai puternic tratament disponibil. Rememorând momentul, Kilmer a rostit cuvintele doctorului: ” Iubirea, dragostea vindecă, mai mult decât orice alte abilități. Trebuie să iubim viața pe care suntem încredințați să o salvăm „. 

Foto: Reddit, Arhiva OK

 

 INAPOI LA PRIMA PAGINA