Candice Swanepoel a devenit mamă! Prima fotografie cu micuțul

Celebrul supermodel trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei. Ea și logodnicul ei, Hermann Nicoli, au devenit părinți în urmă cu câteva zile!

candice-burtica
Candice a postat fotografii cu ea pe tot parcursul sarcinii.

Candice Swanepoel va sta departe de catwalk o vreme, căci în urmă cu câteva zile i-a dat naștere primului copil al cuplului.

candice-baiat
Prima fotografie a micuțului. Candice a fost cea care a publicat-o, cu mesajul: ”Viața este frumoasă”.

Iar dacă vă întrebați de sexul copilului, aflați că primul născut al supermodelului este un băiețel, care a primit numele de ”Anca”.

candice_insarcinata
Candice și logodnicul ei, Hermann.

Fotograful Jerome Duran, bun prieten de-al lui Candice, a fost cel care a făcut vestea nașterii publică, după ce a postat pe contul de instagram o imagine cu supermodelul de 27 de ani. ”Cea mai frumoasă mamă. Felicitări! Bun venit, Anaca! Deja te îndrăgesc foarte tare!”, a scris, entuziasmat, fotograful.

După cum era de așteptat, fanii internauți ai supermodelului s-au grăbit s-o felicite pe frumoasa mămică. ”Sunt foarte fericită pentru tine și familia ta!”, ”Felicitări, te iubim”, sunt doar câteva dintre reacțiile din mediul online.

Amintim că-n luna mai, Candice a anunțat că ea și logodnicul ei, Hermann Nicoli, vor deveni părinți pentru prima oară. Hermann și Candice se iubesc de zece ani, după ce s-au cunoscut în Paris, pe când supermodelul avea doar 17 ani. În luna martie, anul acesta, cei doi au anunțat că s-au și logodit.

foto: instagramINAPOI LA PRIMA PAGINA