Candice Swanepoel arată minunat la doar trei săptămâni de când a adus pe lume al doilea copil

Am admirat-o pe întreaga perioadă a sarcinii, vedeta reușind să-și păstreze silueta impecabilă. Acum, la doar trei săptămâni de când l-a adus pe lume pe al doilea copil, Candice Swanepoel uimește din nou cu măsurile ei de fotomodel, post-partum.

Candice, la trei săptămâni după naștere

În timp ce alte mămici evită să se afișeze imediat după naștere, Candice Swanepoel n-are nicio temere în a arăta tuturor silueta ei după venirea pe lume a micuțului Ariel. În vârstă de 29 de ani, Candice a scăpat rapid de multe kilograme și afișează deja o siluetă de invidiat, la plajă, în Mexic.

Desigur, la doar trei săptămâni de la naștere, Candice n-a reușit să topească toate kilograme dobândite în timpul sarcinii, însă nimeni nu poate contesta faptul că modelul Victoria`s Secret arată impresionant.

De altfel, ne bucurăm că modelul din Africa de Sud are curajul de a se afișa în costum de baie la un timp atât de scurt după naștere, chiar dacă nu și-a recâștigat abdomenul plat. E speră ca prin apariția sa să le dea încredere mai multor mămici să-și accepte corpul după ce aduc pe lume copii.

Așa arăta Candice pe timpul celei de-a doua sarcini

Amintim că modelul are doi băieței: Anaca, în vârstă de un an și opt luni, și Ariel, în vârstă de doar trei săptămâni. Tatăl micuților este omul de afaceri israelian Hermann Nicoli, cu care Candice se iubește de mai bine de 13 ani.

Candice Swanepoel și primul ei născut, Anaca


INAPOI LA PRIMA PAGINA