Cântăreața Sia a publicat fotografia nud cu care era șantajată!

Nici cântăreața în vârstă de 41 de ani n-a scăpat de hackeri! O fotografie de-a ei, în care apare complet goală, a fost furată de aceștia, cu scopul de a obține foloase materiale. Din păcate pentru ei, Sia a decis s-o facă publică, pentru a nu mai putea fi șantajată cu ea.

Artista a publicat o fotografie în care apare goală, cu care era șantajată

Fanii internauți ai cântăreței austrialiene au avut, ieri, parte de o surpriză de proporții. Sia a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare goală, motivându-și decizia ca ultimă soluție de a scăpa de șantajul unor oportuniști care intraseră în posesia acestei fotografii. ”Aparent, cineva încearcă să vândă fotografii în care apar goală fanilor mei. Păstrați-vă banii, iat-o aici pe gratis.”, a scris artista în dreptul postării sale.

Fotografia cu care era șantajată

După cum era de așteptat, mulți dintre fanii artistei au felicitat-o pentru curaj, dar și pentru mișcarea inspirată, dejucând astfel intențiile acelui oportunist.

Sia are 41 de ani

Sia e una dintre artistele cele mai de succes din prezent. Ea s-a făcut cunoscută grație vocii excepționale, dar și a costumului scenic, ea purtând constant o perucă cu un breton lung, care îi acoperă fața. La un moment dat, Sia a declarat că a ales o astfel de soluție pentru a-și proteja viața personală.INAPOI LA PRIMA PAGINA