Carla Bruni a strălucit la Cannes. Fosta primă-doamnă a Franței a purtat alb

Citeste tot despre:

,

Este una dintre cele mai frumoase prime-doamne pe care le-a avut Franța, iar Carla Bruni a dovedit încă o dată că merită toate aprecierile publicului. Soția lui Nicolas Sarkozy a reușit să întoarcă privirile la cea de-a 71-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes, pășind pe covorul roșu îmbrăcată într-o rochie de un alb imaculat.

Fotomodel de origine italiano-franceză a arătat spectaculos în lumina reflectoarelor. La cei 50 de ani ai săi, fosta primă-doamnă arată foarte bine, iar alegerea ei vestimentară pentru acest eveniment a fost una cu care a câștigat.

Carla a mizat pe o ținută simplă, dar de efect. A purtat o rochie lungă, de un alb imculat, un model cu decolteu adânc în formă de V și cu fusta lungă până în pământ. Iar ca outfitul de red carpet să fie unul de impact, a mizat pe o accesorizare puternică. Carla a purtat un colier lung, cu pietre pețioase, care îi marca decolteul, și o brățară cu diamante. Bruni a participat la o gală fashion în Cannes, dar și la premiera filmului „Sink Or Swim (Le Grand Bain)”, purtând aceeași ținută glamour.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA