Carla Bruni a mărturisit totul despre aventura cu Donald Trump

Fosta Primă Doamnă a Franție, Carla Bruni, a renunțat la diplomație în cel mai recent interviu al său, dând cărțile pe față în legătură cu relația sa cu Donald Trump. A atacat-o și pe Prima Doamnă a Americii, Melania Trump, vorbind despre fotografiile nud.

Donald Trump a spus că a avut o legătură cu Carla.

Bruni, și ea o fostă Primă Doamnă controversată, cântăreață și compozitoare, căsătorită din 2008 cu  fostul președinte francez Nicholas Sarkozy, a făcut noi destăinuiri într-un interviu pentru The Daily Beast. Este o veche poveste care a rămas învăluită în mister, legată de Carla și Președintele Trump. Povestea lor a fost legată de un singur detaliu, care, conform Carlei, este o minciună – faptul că Donald și-a părăsit fosta soție, pe Marla Maples, în 1991, pentru ea.

Este soția lui Nicolas Sarkozy.

Se pare că înșuși Trump și-a făcut reclamă pe spatele ei, căci a inventat povestea. În 1991, cu mult înainte ca soțul lui Bruni și Donald să intre în politică, Carla a declarat pentru Daily Mail că Trump a fost „în mod clar un nebun” și a fost „profund jenată” de întreaga încercare a lui de a se asocia cu ea. Și acum, în cel mai recent interviu, artista de 49 de ani l-a pus la punct pe actualul președinte al Statelor Unite ale Americii. „Întreaga situație era foarte vagă și pur și simplu nu exista.  Așa că am fost foarte surprinsă când a fost publicată în presă”, a declarat ea, susținând că Trump a  povestit o aberație: „A fost o minciună”.

Și soția sa a pozat nud.

Pe lângă asta, înainte de a se căsători cu Sarkozy, Bruni a fost și ea fotomodel de renume, cu o mulțime de admiratori, la fel ca și Melania Trump. Tocmai din acest motiv, Carla a spus că independența sa și firea libertină a declanșat circul mediatic în care au apătur și fotografii nud cu ea, în timp ce era Primă Domană a Franței. Dacă ne aducem aminte, Melania a trecut și ea prin aceeași experiență. Însă, scandalul nud al Carlei nu a putut fi comparat nici pe departe cu cel al Melaniei Trump, ale cărei fotografii nud  de când era tânără, au apărut în New York Post în 2016.

Spune că fotografiile nud cu Melania sunt desprinse din revsitele pentru adulți.

 „A fost foarte diferit pentru că eram deja cunoscută în modeling și pentru albumul meu atunci când m-am căsătorit cu Sarkozy, așa că au devenit nebuni.”  Făcând o comparație între fotografiile ei și cele ale Melaniei, Bruni a spus că, pentru faptul că nu a avut niciodată un „corp prea sexy”, ale ei erau mult mai artistice. ” Am fost întotdeauna slabă și am avut un look de adolescentă, așa că pozele cu mine goală nu au fost niciodată demne de revista Playboy. Au fost poze nud artistice făcute de fotografi profesioniști.”

Carla Bruni versus Melania Trump. Duelul pozelor nud.

Foto: Getty, Arhiva OK, GQ Magazine



INAPOI LA PRIMA PAGINA