Carmen Iohannis, elegantă la întâlnirea cu președintele american și soția sa, Melania Trump

O nouă întâlnire între președintele Klaus Iohannis și omologul lui american. Cei doi s-au regăsit la recepția oferită în onoarea șefilor de delegații prezenți la Adunarea Generală ONU.

Liderul de la Palatul Cotroceni și soția sa, Carmen Iohannis, s-au fotografiat cu Donald Trump și soția acestuia, Melania Trump, cu ocazia celei de-a 76-a sesiune a Adunării Generale a ONU. „Alături de Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump, la recepția oferită în onoarea șefilor de delegaţii participanți la Adunarea Generală a ONU” a fost mesajul președintelui Klaus Iohannis scris în dreptul fotografiei postate pe contul său de Facebook.

La această întrunire, urmată de o recepție oferită de președintele SUA, Carmen Iohannis şi-a impus din nou stilul personal şi preferinţa pentru culorile pastel, purtând o rochie din tafta satinată bleu, de lungime medie, care i-a pus perfect în evidență silueta. La creaţia semnată de Eli Lăslean, designerul său preferat, Prima Doamnă a purtat o pereche de pantofi de culoare roz fondant, de la Prada. De altfel, această apariție a Primei Doamne a României a fost apreciată de specialiștii de modă, dat fiind faptul că a respectat protocolul, dar și că a fost o alegere foarte stylish.

Ţinuta lui Carmen Iohannis de la recepţia oferită de Donald Trump oficialilor ONU a fost creată de Eli Lăslean în atelierele ELLIS.

Nici Melania Trump nu a fost mai prejos, Prima Doamnă a Americii îmbrăcând o rochie neagră, cu un croi simplu, dar care i-a venit ca turnată, scoțându-i în evidență silueta silfidă. La capitolul hairstyle, cele două Prime Doamne au mers pe ideea de coafuri lejere, iar make-up-ul a fost unul discret.

Interesant este că ambele Prime Doamne au optat pentru un model de rochie „parte peste parte”, care flatează zona bustului.

Klaus și Carmen Iohannis au fost invitați ulterior, alături de ceilalți șefi de stat și de guvern, la o recepție oferită de președintele SUA, Donald Trump.

Preşedintele Klaus Iohannis a ținut un discurs  în cadrul Adunării Generale a ONU susținând că, în continuare, conflictele din regiunea Mării Negre rămân „o ameninţare serioasă“ pentru România şi ţările din jur, subliniind în acelaşi timp că societatea contemporană se confruntă mai multe probleme, cum sunt terorismul sau migraţia.INAPOI LA PRIMA PAGINA