Casa cântăreței Mariah Carey, prădată de hoți! Iată ce pagubă au făcut și unde se afla artista la acel moment

Deși au sisteme de securitate costisitoare, casele celebrităților de la Hollywood cad des pradă hoților. Așa s-a întâmplat, din păcate, și cu reședința artistei Mariah Carey din Los Angeles.

Casa artistei a fost prădată de hoți

Potrivit TMZ, casa artistei din Los Angeles a fost prădată de hoți în timp ce aceasta se afla în New York, așadar, din fericire, Mariah Carey nu a fost rănită în acest proces. Totuși, paguba suferită de artistă de ridică la 50.000 de dolari, hoții plecând cu ochelari și genți semnate de designeri celebri.

Dar cum s-a întâmplat una ca asta? Ei bine, chipurile, alarmele s-au declanșat, într-adevăr, numai că echipa de securitate a artistei nu le-a sesizat decât câteva ore mai târziu. Da, hoții au pătruns în reședința artistei la ora 3 noaptea și au avut tot timpul din lume pentru a jefui locuința înainte ca cei responsabili să-și dea seama de cele întâmplate. Ne închipuim că cineva a rămas fără serviciu după isprava asta…

Cât despre hoți, aceștia nu au fost găsiți încă, poliția investigând incidentul la această oră. În ultimul an, mai mulți artiști au fost prădați de hoți. Jason Derulo, David Spade, Emmy Rossum, Scott Disick și alții au fost jefuiți anul acesta.

foto: arhivă / InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA