Casa copilăriei lui Donald Trump este de închiriat. Cum arată și cât costă o noapte de cazare!

Donald Trump este unul dintre cei mai puternici oameni din lume, președintele Statelor Unite ale Americii, iar acum oricine îi poate călca pe urme. Casa din copilărie a lui Donald Trump este de închiriat pe un site de profil, contra unei sume atractive.

Casa copilăriei lui Trump este de închiriat.

Așa că membrii publicului larg pot experimenta șederea într-o locație fascinantă, cu însemnătate pentru Trump, o noapte la fosta sa casă. În lăcașul construit de tatăl său Fred, Trump a locuit până la vârsta de patru anu, dar nu multe s-au schimbat la proprietate în ultimii 67 de ani.

Cine vine la New York și vrea ceva inedit, casa din vecinătatea Jamaica Estates din Queens, dotată cu cinci dormitoare în care pot dormi până la 16 persoane, stă la dispoziție la un preț destul de accesibil. 575 de lire sterline pentru o noapte în patul lui Trump, o nimica toată în comparație cu experiența de a împărți o încăpere cu cel care este astăzi unul dintre cei mai importanți oameni politici din lume.

Și pentru ca decorul să fie unul și mai promițător, actualul proprietar i-a adus un omagiu lui Trump, amplasând în una dintre camere portrete cu acesta, dar și un decupaj de carton de dimensiuni reale cu silueta sa. În acest fel, a dezvoltat o adevărată afacere după urma lui Trump. Un tur al casei arată că începuturile sale au fost relativ umile în comparație cu sumele uriașe de bani și proprietățile luxoase cu care s-a lăudat Donald în ultimii ani.

Iar proprietarul continuă să exploateze mitul Trump susținând că piesele de mobilier și decorurile sunt originale:”Nu s-au schimbat prea multe de când Trumpii au locuit aici, bucătăria este originală și mobilierul opulent reprezintă stilul și bogăția în care ar fi trăit. Aceasta este o oportunitate unică și specială de a sta în casa unui președinte.”

Donald declara în trecut pentru CNBC că este împotriva închirieii în regim Airbnb a proprietăților în care el a stat:  „Nu voi lăsa ca asta să se întâmple”. Cu toate acestea, nu este implicat în închirierea fostei sale case, pentru că altul este proprietar acum, un proprietar care știe  să scoată profit de pe urma unei case cu istorie.

Foto: Arhiva OK!, AirbnbINAPOI LA PRIMA PAGINA